--> «Свати» транслюватимуть українською: глядачі шоковані | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Свати» транслюватимуть українською: глядачі шоковані

1
9
«Свати» транслюватимуть українською: глядачі шоковані
Популярний серіал "Свати" переклали українською мовою і показали по телебаченню. Українці бурхливо відреагували на такі зміни і стали активно писати в мережі свої думки стосовно цього.

Про це стало відомо на сайті "1+1".

Як виявилося, багато хто залишився незадоволений тим, що тепер їхній улюблений серіал транслюватимуть українською мовою.

У мережі користувачі почали писати негативні коментарі щодо мовних змін. Багато хто залишився незадоволений цим і вважає, що тепер серіал зіпсувався і його неможливо дивитися.

"Я чекала всього, але щоб "Свати" переклали українською, ну це вже через край, хто цю нісенітницю буде дивитися? Ну вже зовсім загубилися з українською мовою", "Я балдію від перекладу українською "Величного століття", але "Свати" – це жах, пропала родзинка і колорит, видно, що робилося поспіхом".

"Жах. Все було прекрасно, справжній голос акторів, емоції, а тут ось це прям слухати не хочеться", "У мене вся сім'я шокована", – пишуть люди.

Але знайшлися і ті, хто підтримує те, що "Свати" перевели на українську мову.

"Я люблю вас дивитися онлайн і по телевізору! Молодці", "Українська мова теж рідна", – пишуть в мережі.

Додатково: в Україні діє мовний закон, згідно з яким із 16 липня 2021 року на телебаченні всі фільми і серіали, вироблені в Україні, повинні транслюватися українською мовою. А використання субтитрів на репліки, сказані іншою мовою, не має перевищувати 10% у всьому фільмі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в Польщі фільми польскою , в рашці російською мовою їх не дивують?!! Не подобається мова- ***дуй до Ростова! В інтернеті дивися хоч китайською.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні