Поліція анонсує посилений контроль автобусів і збільшення екіпажів на дорогах

0
-4
Поліція анонсує посилений контроль автобусів і збільшення екіпажів на дорогах
Нацполіція збільшить кількість патрульних екіпажів на найбільш аварійних ділянках доріг. А у вихідні та святкові дні до несення служби залучатимуться додаткові наряди поліції.

Про це заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич повідомив на селекторній нараді за участю керівників поліції в областях.

За словами Фацевича, у відомстві розпочинаються комплексні профілактичні заходи щодо безпеки дорожнього руху.

«Активізуємо роботи в напрямку контролю за дотриманням водіями автобусів правил дорожнього руху і правил перевезення пасажирів», - зазначив заступник голови Нацполіції.

Наразі громадяни масово їдуть на відпочинок. Відтак на найбільш аварійно небезпечних ділянках доріг, зокрема - державного значення, збільшиться кількість екіпажів патрульної поліції.

Крім того, поліцейські закцентують на виявленні фактів порушення правил проїзду транспортних засобів, чиї габаритні або вагові параметри перевищують нормативні.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Нацполіції Олексій Білошицький зазначив, що для реалізації анонсованих заходів впродовж місяця в державі триватиме комплекс заходів під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні