«З днем антисистеми»: хто відвідує Максима Кривоша у СІЗО

0
-4
«З днем антисистеми»: хто відвідує Максима Кривоша у СІЗО
Обвинуваченого у тероризмі та ще чотирьох статтях кримінального кодексу, Максима Кривоша, з рідних та друзів, відвідує лише рідний брат.

Про це "Суспільному" розповів начальник Луцького слідчого ізолятора Сергій Киреєв.

В СІЗО Кривош перебуває з липня 2020 року.

"Декілька разів на офіційні побачення приходив його рідний брат, приносив продуктові набори", – каже начальник слідчого ізолятора. З його слів, працівники СІЗО щоденно контролюють поведінку Кривоша, як і інших засуджених.

"Наразі порушень режиму він не допускає. Умови тримання у камері відповідають усім нормам законодавства", – додав Сергій Киреєв.

За теперішніх темпів розгляду справи, до кінця року Максиму Кривошу можуть оголосити вирок, – розповів Суспільному суддя-спікер Луцького міськрайонного суду Андрій Подзіров.

"Наразі стадія дослідження доказів, допитують потерпілих, із 23-х допитали майже всіх. Відповідно до порядку, свідків ще не допитано. Вину він не визнає повністю. Щодо покарання – сторона обвинувачення буде її оголошувати на стадії дебатів", – каже суддя-спікер.

Упродовж року в обвинуваченого тричі змінювався адвокат. Зараз інтереси Кривоша у суді представляє Віктор Коренга. Він розповів, що за домовленістю з підзахисним, жодних коментарів по справі не дає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні