Збірна країни знялася з Олімпіади-2020

0
-7
Збірна країни знялася з Олімпіади-2020
Від участі на Олімпіаді-2020 у Токіо відмовилася олімпійська збірна Гвінеї.

Як повідомляє Корреспондент міністр спорту країни Сануссі Бантама Соу направив офіційний лист в Олімпійський комітет про те, що країна не зможе виступити на Іграх.

Політик пояснив це рішення тим, що в Токіо загострилася ситуація з коронавірусом.

"У зв'язку з COVID-19 уряд, заклопотаний збереженням здоров'я гвінейських спортсменів, з жалем вирішив, що команда не виступить на Олімпійських іграх у Токіо", - говорить лист Соу.

Однак, за інформацією джерела, яке близьке до уряду, повідомляється, що Гвінея відмовилася від участь на Олімпіаді через те, що країна просто не може покрити витрати на поїздку п'яти спортсменів до Японії.

За Гвінею на Олімпіаді повинні були виступити: Фатумата Ярі Камара (вільна боротьба), Мамаду Самба Ба (дзюдо), Фатумата Ламарана Туре, Мамаду Таїру Ба (обидва - плавання) і Аіссата Деен Конте (біг на 100 метрів).

Олімпійські ігри триватимуть з 23 липня по 8 серпня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні