--> Місцевий бізнес треба підтримувати, бо там працюють лучани, – депутат від «СВІДОМИХ» Тарас Шкітер. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Місцевий бізнес треба підтримувати, бо там працюють лучани, – депутат від «СВІДОМИХ» Тарас Шкітер. ВІДЕО

0
-4
Місцевий бізнес треба підтримувати, бо там працюють лучани, – депутат від «СВІДОМИХ» Тарас Шкітер. ВІДЕО
Луцька міська рада має сприяти роботі місцевого бізнесу та цінувати місцевого інвестора.

Про це повідомляє Конкурент.

На цьому наголосив Тарас Шкітер, голова фракції Громадянського Руху «СВІДОМІ» в Луцькій міській раді в ефірі програми «Відкрита влада. Місто» на телеканалі «Аверс».

«Міська рада і ми як депутати маємо цінувати будь-якого бізнесмена, будь-який бізнес, звичайно, який працює в рамках чинного законодавства. Ми маємо їм сприяти. Не може бути міська рада регулятором, нав’язувати якісь правила жорсткі бізнесу, тому що це призведе до того, що бізнес заходити в наше місто не буде», – зауважив депутат.

Так само треба цінувати й місцевого інвестора, каже політик.

«Дуже багато ключових підприємств створені місцевим бізнесом. «Модерн Експо» – його створив лучанин. Різні торгово-розважальні центри – теж власність лучан, основне будівництво йде – теж власність лучан. Все, що ми бачимо, це все роблять лучани, це ж не побудували іноземні інвестори», – розповів Шкітер.

Так, у Луцьку є бізнес із іноземними інвестиціями. Наприклад, «Кромберг енд Шуберт» та «Теріхем». Але більшість підприємств в обласному центрі Волині створені саме місцевими людьми, які тут виросли і живуть.

«І до цього треба підходити з розумінням, і помагати цим людям, а не шкодити», – резюмував Шкітер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні