П'яна директорка школи влаштувала скандал: вирішила, що її хочуть згвалтувати поліцейські. ВІДЕО

3
1
П'яна директорка школи влаштувала скандал: вирішила, що її хочуть згвалтувати поліцейські. ВІДЕО
У Запоріжжі поліція зупинила автомобіль, в якому знаходилися чоловік і жінка в стані алкогольного сп'яніння. Ними виявилися директор 54-ї гімназії у Запоріжжі Катерина Боярська та її чоловік.

Відеозапис інциденту опублікував OBOZREVATEL.

Інцидент стався на набережній у Запоріжжі, в районі гіпермаркету "Епіцентр".

На відео видно, що жінка нагрубила поліцейським і навіть сказала, що вони намагалися її згвалтувати. Вони відмовилися зробити тест на алкоголь.



У прес-службі Запорізької мерії повідомили, що офіційної інформації про те, хто саме був за кермом, немає. Але точно встановлено, що жінка на відео дійсно директор гімназії Катерина Боярська. Зараз вона у відпустці, і чиновники не можуть подзвонити їй для пояснень.

У Департаменті освіти запевнили, що зрозуміють, коли Боярська піде на роботу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви ще добавляйте зарплату вчителям !!!!
Відповісти
Баба в відпустці,то,чому не може собі дозволити залити сліпаки?
Відповісти
Ти дорогенький наш експерт по ДТП правий, коли як ти кажеш баба у відпустці, але сидить поруч з водієм на пасажирському місці, а керує авто інша та твереза людина. Ось тоді, я буду згідний з твоїм заключенням. Але коли ця баба у нетверезому стані перебуває за кермом автомобіля, а поруч сидить коханий чоловік у такому ж нетверезому стані та між собою вони по черзі керують автомобілем, а при зупинці даного авто ще й висловлюють притензїї до поліціянтів і на хуй їх посилають, то дії цього подружжя далеко виходять за всі рамки закону. Ти наш експерт ДТП послухай і подивись уважніше, вони обоє на ногах ледве стоять, а ця у лапках ''учителька-директор'' на ліво на право розкидує руською речью відбірні матюки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні