Лучанину, який зарубав дочку та дружину обрали запобіжний захід

0
-10
Лучанину, який зарубав дочку та дружину обрали запобіжний захід
Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу 62-річному лучанину, якого підозрюють у вбивстві колишньої дружини та доньки. Наступні 60 діб чоловік проведе під вартою.

Як розповіла "Суспільному" речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич, чоловіку було оголошено підозру за ч. 2 статті 115 кримінального кодексу України, йдеться про умисне вбивство двох або більше осіб.

Адвокат чоловіка у суді клопотав про домашній арешт. Сторона обвинувачення наполягала на триманні під вартою. Зрештою суд відправив чоловіка під варту на два місяці без права внесення застави.

Нагадаємо, вбивство у будинку на проспекті Соборності, 32 сталося зранку 20 липня.

Загиблим матері та доньці було 56 та 22 роки. Про вбивство правоохоронців повідомили сусіди. Їм чоловік сам розповів про те, що скоїв, – говорить речниця. Його затримали поруч з квартирою, де усе трапилося. В помешканні виявили сокиру, якою чоловік убив рідних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні