--> В одній лікарні Києва одразу шість нових випадків зараження штамом Дельта | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В одній лікарні Києва одразу шість нових випадків зараження штамом Дельта

0
11
В одній лікарні Києва одразу шість нових випадків зараження штамом Дельта
У Києві виявили нові випадки зараження штамом коронавірусу Дельта.
Про це повідомляє НВ.

В Олександрівській лікарні Києва виявили шість нових випадків зараження штамом коронавірусу Дельта. Це результати первинного тестування спеціально закупленими лікарнею для діагностування цього штаму реактивами.

Біоматеріал передали для підтвердження в Київський міський лабораторний центр МОЗ.

Штам Дельта виявили у пацієнтів від 21 до 73 років.

За словами глави Держспоживслужби Києва Олега Рубана, в Києві не будуть посилювати карантин через нові випадки штаму коронавірусу Дельта, хоча місто готується до третьої хвилі, яка за прогнозами, буде на кінець серпня.

"Тому що люди повернуться з відпусток. І прогнозуємо, що підйом захворюваності буде реєструватися в кінці серпня, або ж вересень-жовтень місяць», — сказав Рубан в ефірі телеканалу Україна 24.

11 травня ВООЗ класифікувала варіант коронавірусу B. 1.617 (Дельта), який був виявлений в Індії, як «тривожний». Там заявили, що є докази того, що цей штам є більш заразним і, ймовірно, нечутливим до антитіл. Штам Дельта викликає більш серйозні симптоми, зокрема біль у животі, нудоту, блювоту, втрату апетиту, втрату слуху та болі в суглобах.

За словами глави МОЗ Віктора Ляшка, штам коронавірусу Дельта в Україні витіснить всі інші різновиди COVID-19. Це може статися в найближчі місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні