--> Українцям можуть масово продавати втоплені авто з ЄС: як розпізнати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям можуть масово продавати втоплені авто з ЄС: як розпізнати

1
-4
Українцям можуть масово продавати втоплені авто з ЄС: як розпізнати
Автомобіль-потопельник – потенційна бездонна яма для сімейного бюджету і жах для будь-якого автовласника.

Про це повідомляє Аuto24.

У зв'язку з недавніми потопами в Німеччині, Нідерландах, Австрії і Бельгії, а також деяких містах України, можна сміливо припустити, що вітчизняний ринок ось-ось заполонять такі машини.

Для тих, хто не в курсі, інформуємо: минулого тижня в ряді країн Західної Європи випали рясні опади, через що великі річки вийшли зі своїх русел, а, це, своєю чергою, призвело до однієї з наймасштабніших повеней в історії.

Більше за всіх постраждалих – у ФРН. Багато людей загинули, більше тисячі вважаються зниклими. Матеріальні втрати величезні. Від води постраждали будинки, магазини, дороги. “Дісталося” й автомобілям – тисячам транспортних засобів було завдано величезної шкоди, при цьому багато авто не підлягають відновленню.

Як це часто буває в житті, людські трагедії – можливість для окремих людей збагатитися. Так що в найближчі кілька тижнів після стихії на популярних онлайн-майданчиках з продажу авто можуть з'явитися втоплені машини за дуже привабливими цінами.

При цьому важливо розуміти, що автомобіль-потопельник розпізнати часом досить складно. Деякі перекупники і “пригонщики” роблять передпродажну підготовку, ретельно маскуючи дефекти.

Очі покупця можуть затуманювати неймовірно приваблива ціна і бажання володіння “свіжим” автомобілем за невеликі гроші. У таких ситуаціях люди часто відключають мозок і починають уявляти себе за кермом такої машини. Тільки через кілька днів з автомобіля почне виходити специфічний запах, а електроніка – “сходити з розуму”. У підсумку виникає ризик того, що щойно придбаний автомобіль може перетворитися в нерухомість.

У зв'язку з цим важливо зберігати світлу голову і бути пильним. Крім того, ретельно оглядати автомобіль.

Як розпізнати автомобіль-потопельник:

- запотівання (конденсат) в оптиці, всередині вікон (особливо в куточках), приладової панелі;

- відсутність килимків для ніг (їх прибирають, щоб підлогове покриття краще висохло);

- підозрілий запах в салоні, що поєднується з різким ароматом освіжувача (салон погано пахне і сморід таким чином намагаються замаскувати);

- коричневий або сірий осад під гумовими ущільнювачами;

- сліди мулу під килимком в багажнику;

- підозрілі відкладення в колісних арках і на деталях підвіски;

- іржаве запасне колесо (докатка) і ремкомплект;

- корозія або коричневі відкладення на контактах;

- ознаки корозії гальмівних механізмів;

- горить “чек”, будь-які проблеми з електрикою, в тому числі – з освітленням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
приженуть українці, підмалюють губи і будуть тюхати своїм же співвітчизникам. впарити хлам ближньому - це 95% нашого авторинку....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні