Неймовірні секрети повсякденних предметів, якими ви будете шоковані

0
19
Неймовірні секрети повсякденних предметів, якими ви будете шоковані
Щоденно нас оточують речі, до яких ми вже давно звикли. Ми думаємо, що знаємо про ці предмети все, тому навіть не замислюємось про те, які вони можуть приховувати секрети.

Ямочки на м’ячах для гольфу

Порівняно з іншими м’ячами, ті, які створені для гольфу вкриті вм’ятинами по всій площині. Багато хто думає, що це для того, аби виділити м’яч з-поміж усіх інших, але це неправильна версія.

Насправді, все через аеродинаміку. Колись м’ячі для гольфу були гладкими, але згодом гольфісти зрозуміли, що гра виходить кращою з м’ячем, який вже протертий та має тріщини. Справа в тому, що м’ячі з вм’ятинами летять краще, тому що зустрічають менше опору повітря.

Пусті сторінки у книжках

Напевно, вам траплялися пусті сторінки у книжці на початку сторінки, чи у кінці. Багато людей вважає, що ці сторінки створені для поміток, нібито сюди читач може виписати усі невідомі з книги слова. Проте, насправді, все трохи складніше.

Справа в тому, що книги друкуються на великогабаритних листках паперу, а не на окремих маленьких. Тому, якщо текст не входить на весь листок, то лишні сторінки залишаються пустими. А щоб позбавитися від пустих сторінок – справа не зовсім проста, та й у цьому немає сенсу.

Отвір у паличці «ЧупаЧупс»

Дехто вважає, що такі отвори на кінці палички потрібні для того, щоб у випадку ковтання палички дитина не задихнулася. Інші вважають, що такий отвір можна використовувати як свисток.

Проте, насправді, такі отвори роблять для того, щоб льодяник не спадав. Коли паличку занурюють у карамель, вона в першу чергу заповнює саме цей отвір, таким чином виходить міцний фіксатор.

Ложка від морозива «МакДональдс»

Якщо ви прийдете у «МакДональдс» і замовите макфлурі, то касир віддасть ваше замовлення з дивною ложкою - вона являє собою щось схоже на товсту ручку квадратної форми. Є цікава версія такої дивної ложки, про яку розповів один з працівників «МакДональдс».

Мовляв, спочатку наповняється стаканчик з морозивом, у нього вставляється ложка, а тоді це все поміщається в машинку. Така форма ложки потрібна, щоб вставляти кінець ложки в машинку і щоб при цьому вона не зламалась.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні