--> Меру обласного центру «шиють» сексистський скандал. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Меру обласного центру «шиють» сексистський скандал. ВІДЕО

2
2
Меру обласного центру «шиють» сексистський скандал. ВІДЕО
Міський голова опинився в центрі скандалу через своє сексистське висловлювання. У неприємну ситуацію втрапив Рівного Олександр Третяк.

Про це інформує місцеве видання Rivne.online.

Під час сесії міської ради 22 липня депутатка Олена Хотенко оголосила про те, що у міжфракційному об'єднанні "Рівні Можливості" поповнення. До нього приєднався депутат Юрій Чаборай. Раніше до об'єднання входили лише жінки - чотири депутатки.

Відреагував на цю новину і мер Олександр Третяк. Він сказав: "Чаборай вступив у "Рівні Можливості?" Туди, де всі жінки?" Репліка міського голови, не залишилася без уваги присутніх. Насамперед вона викликала обурення у депутатки Олени Хотенко, яка також є членом міжфракційного об'єднання. Але у відповідь на своє обурення вона почула від мера лише: "Я ніякої репліки вам не давав".

Консультант "Українського жіночого фонду" з гендерної політики Антон Ходаков розцінив сказану міським головою фразу як "сексизм".



Раніше мер Рівного вже втрапляв у скандал, зокрема після фрази під час радіо-ефіру, коли йшлося про велику кількість ромів у місті: "Упакуємо всіх в автобус і вивеземо".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То що тепер жінку назвати "жінкою", це "сексизм"? Тим більше він сказав правду. Напевне тепер доведеться до людини звертатися "воно" щоб не звинуватили у "сексизмі".І на дверях туалету теж зняти таблички з визначенням статі-бо "сексизм"!)
Відповісти
Сексизм ???? Довбоібізм !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні