Чоловік переодягався у поліцейського, щоб не платити за проїзд. ФОТО

0
-2
Чоловік переодягався у поліцейського, щоб не платити за проїзд. ФОТО
52-річний чоловік регулярно переодягався у поліцейську форму, аби не платити за проїзд у громадському транспорті у чеській Празі. Це довго сходило йому з рук, аж поки він сам себе не виказав.

Про курйозну ситуацію повідомляє 24 канал.

Тиждень тому на Вацлавській площі він підійшов до поліцейських та попросив їх допомогти йому встановити особу людини, яку треба затримати. На ньому була неповна поліцейська форма, тож справжні правоохоронці запідозрили, що щось не так. До того ж поліціянтів збентежили неохайний вигляд "колеги", нестандартне прохання і запах алкоголю. Саме тому вони попросили чоловіка показати посвідчення, якого у чоловіка не виявилось.



Вже у поліцейському відділку стало остаточно зрозуміло, що чоловік у формі не працює у поліції та не має жодного стосунку до правоохоронних органів. Зрештою він таки зізнався, що час від часу переодягається у форму поліцейських чи патрульних, аби безкоштовно їздити громадським транспортом.

Оскільки таке використання офіційної форми спецслужб є правопорушенням, справу чоловіка передали на розгляд до адміністративного органу. Що йому загрожує – наразі невідомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні