Із табору - у лікарню: госпіталізували одразу вісьмох дітей

0
-2
Із табору - у лікарню: госпіталізували одразу вісьмох дітей
Одразу дев'ять людей потрапили у лікарню із спортивного табору. Правоохоронці встановлюють причини і обставини.

Про інцидент повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

22 липня о 15:03 до поліції Яремчанщини надійшло повідомлення з районної лікарні про поступлення на приймальний покій хворих із спортивного табору. Наразі йдеться про одного дорослого та вісьмох дітей віком 7-13 років, які відпочивали в одному із комплексів у Яблуниці, Поляницької ОТГ.

Їх попередній діагноз від медичних працівників – гострий гастроентерит. Стан хворих середньої важкості.

Поліцейські попередньо встановили, що у вказаний комплекс на відпочинок 17 липня прибули 243 дитини віком від 6 до 16 років, а також дорослі - 22 батьків та 11 тренерів. Йдеться про мешканців Харківської, Чернігівської, Сумської, Вінницької і Київської областей.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження. Йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група. На території табору також проводять перевірку фахівці Головного Управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні