Чоловік переодягнувся у дружину, щоб його пропустили на борт літака

0
-8
Чоловік переодягнувся у дружину, щоб його пропустили на борт літака
Після старту пандемії деякі люди стали особливо винахідливими, аби обходити загальні для усіх обмеження.

Про це повідомляє Dip.

Після масового перегляду шпигунських фільмів або через безвихідь, індонезієць з позитивним результатом тесту на коронавірус переодягнувся у свою дружину, щоб сісти в літак.

Чоловік одягнув довгий одяг дружини, який закриває все тіло і обличчя, крім очей. Потім він показав її посвідчення та негативний тест ПЛР, щоб мати змогу сісти на рейс із Джакарти до Тернате.

Найдивовижніше те, що чоловікові майже вдалося здійснити цю задумку. Він успішно пройшов всі перевірки в аеропорту Джакарти, проте після посадки зробив помилку.

Під час польоту він зайшов у ванну жіночу вбиральню і переодягнувся у свій звичний одяг. Черговий провідник побачив трансформацію пасажира і повідомив про це адміністрацію аеропорту, які чекали чоловіка і затримали його за порушення протоколів коронавірусу.

Волинь24 нагадує, що раніше чоловік переодягався у форму поліцейського, щоб не платити за проїзд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні