--> Замість зразка тканини для гістології: жінці ампутували груди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Замість зразка тканини для гістології: жінці ампутували груди

0
-4
Замість зразка тканини для гістології: жінці ампутували груди
Жінці без попередження ампутували молочну залозу, тоді як повинні були тільки взяти зразок тканини для гістології та перевірки на рак.

Про непересічний випадок у Харкові у п'ятницю, 23 липня, пише Корреспондент.

Постраждала Олена Карманова погодилася на операцію ще в 2018 році. Тоді лікарі запідозрили у неї злоякісну пухлину. Щоб визначитися з діагнозом, медики запропонували жінці пройти нескладну операцію, обіцяючи, що видалять тільки невеликий шматочок тканини молочної залози.

"Мені вже було настільки страшно, що я погодилася. Коли я прийшла до тями після наркозу, перше що я запитала у медсестер, чи на місці мої груди. Почувши відповідь, у мене почалася істерика і шок, адже я не давала згоди на таке", - сказала Карманова.

Жінка хотіла перевірити слова лікарів про рак в іншій клініці, але їй так і не віддали вилучену залозу і матеріал для гістології.

Через кілька місяців після ампутації жінці в письмовій формі пообіцяли провести реконструкцію молочної залози за бюджетні гроші. Операцію повинні були зробити до лютого 2019 року, однак її досі не провели.

Постраждала звернулася в поліцію, порушено кримінальну справу про неналежне виконання обов'язків хірургами. Вона вимагає відшкодування моральної шкоди - 5 мільйонів гривень. Гроші жінка планує витратити на операцію з реконструкції грудей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні