--> Як розпочнеться навчання у школах та чи потрібна вакцинація для дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як розпочнеться навчання у школах та чи потрібна вакцинація для дітей

0
2
Як розпочнеться навчання у школах та чи потрібна вакцинація для дітей
У Міністерстві освіти та науки сподіваються, що до 1 вересня більшість працівників освіти зроблять щеплення проти коронавірусу, а тому навчання розпочнеться безпосередньо у школах.

Про це повідомляє Свобода.

«Ми розраховуємо, що більшість педпрацівників будуть провакциновані до 1 вересня, що дозволить почати навчання у закладах освіти без дистанційних процесів. Але все це залежить від епідемічної ситуації», – зазначила заступниця міністра освіти та науки Любомира Мандзій.

Щодо вакцинації дітей від 12 років заступниця зауважила, що це повноваження виключно Міністерства охорони здоров’я і поки що діти під неї не підпадають.

Також жінка додала, що дистанційне навчання так чи інакше буде застосовуватися, тому що МОН планує розширювати Всеукраїнську онлайн школу та використовувати змішаний формат навчання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні