Папугу Кернеса, що жив у міській раді виселили. ВІДЕО

0
3
Папугу Кернеса, що жив у міській раді виселили. ВІДЕО
Папугу породи ара Джонні покійного мера Харкова Геннадія Кернеса переселили в міський зоопарк. Раніше він жив у міській раді.

Птицю поселили в зимовий вольєр, де живуть ще кілька птахів тієї ж породи. Про це повідомили на сайті "Kharkiv Zoo".

Співробітники зоопарку пообіцяли переселити птахів в авіарій на час літа. Його площа становить понад тисячу квадратних метрів. Там папуги зможуть літати і гніздитися на необхідній висоті.

Відзначається, що в природі птахи живуть в субтропічних і тропічних лісах і саванах. Щоб максимально наблизити їх до природних умов, вольєри оснащені спеціальними приладами для підтримки мікроклімату.

Нагадаємо, що мер Харкова Геннадій Кернес помер 17 грудня 2020 від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією. В останні дні життя Кернеса його стан різко погіршився, але лікарі сподівалися на диво.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні