Світязь: є загроза, що нечистоти з каналізації підуть в озеро. ФОТО

3
-1
Світязь: є загроза, що нечистоти з каналізації підуть в озеро. ФОТО
У селі Світязь, по вулицях Жовтневій та Набережній, та в смт Шацьк, по вулиці Вересова, серед людей, які надають послуги з тимчасового проживання, були виявлені факти самовільного приєднання до каналізаційної мережі.



Про це інформує сайт Шацької селищної ради.

Фірма-підрядник, яка завершує в Світязі роботи з будівництва каналізаційної мережі, оперативно відреагувала на відповідні скарги людей. Провели перевірку та підтвердили інформацію про порушення законодавства.



Каналізація ще не введена в експлуатацію, тому є ймовірність, що нечистоти можуть потрапляти в озеро.



«Незаконні дії вчинили люди, які не сплачують туристичного збору і, крім того, ще й завдають шкоду навколишньому середовищу. На відповідній нараді, яка відбулася в селищній раді, було вирішено звернутися у правоохоронні органи, екологічну та податкову інспекції, аби порушників притягнути до відповідальності», - прокоментував ситуацію Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розкрутили озеро, понабудовували, а тепер озеро помалу задрипують.
Відповісти
помалу задрипали - ще років 10 назад, всі роки каналізація зливалась в озеро.
Хто взагалі туди їздить? На Волині - купа озер не гірших, відпочинок - дешевший, їздити - ближче. І головне - майже відсутнє бидло, яке смітить і не дає спокійно відпочити, бо за порядком - слідкують місцеві жителі, які хочуть зберегти озеро.
Відповісти
бидло присутнє всюди, кожен другий українець, влітку на водоймі, бухає як востаннє...це такий тупорилий спосіб відпочинку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні