Яким трьом знакам зодіаку треба бути дуже обережними в серпні

0
7
Яким трьом знакам зодіаку треба бути дуже обережними в серпні
Серпень буде для них дуже складним місяцем, сповненим важких випробувань для деяких знаків Зодіаку.

Відомий астролог Влад Росс застерігає від навислої загрози представників трьох знаків, пише УНІАН.

Риби
Риб чекає дуже непростий серпень. Ви часто будете відчувати, що нерви на межі. Висока ймовірність нервових зривів. Для жінок цього знака є загроза зґвалтування. Можливі думки про самогубство. Крім того, цьому знаку потрібно берегти серце і від душевних ран, і від реальних хвороб.

Скорпіон
Для представників цього знака особливо велика небезпека пограбувань, втрати майна, викрадення машини. Будьте обережні. У серпні не варто надовго їхати з дому. Якщо когось і навідають домушники, то тільки Скорпіона. У наступному місяці не рекомендується ризикувати у сфері фінансів і вплутуватися в сумнівні схеми. Ви ризикуєте прогоріти.

Рак
У стосунках та сімейних справах все складатиметься благополучно. Але розслаблятися Ракам не варто. Зірки пророкують вам проблеми з енергетичним потенціалом. Через це Раки ризикують у серпні потрапити в лікарню. Можливі несподівані критичні ситуації в дорозі, ДТП і нещасні випадки. Представникам цього знака буде часто не вистачати життєвих сил.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні