--> На Україну суне сильна негода | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Україну суне сильна негода

0
-4
На Україну суне сильна негода
На Україну чекають сильні грози та спека. Низка областей до кінця липня потоне в опадах, але стовпчики термометрів показуватимуть не нижче 28 градусів.

Про це повідомив "Укргідрометцентр".

Перепади температури й погоди в Україні продовжаться до кінця липня. Західні та північні області потерпатимуть від негоди. Водночас середня добова температура повітря сягатиме +30 градусів.

Найпрохолодніше буде на заході країни. Дощі та грози там розпочнуться 27 липня та триватимуть до 31 липня. Температура повітря триматиметься на рівні 28 – 30 градусів із позначкою плюс.

Із 28 липня негода посуне на Київ та центр України, а з 29 липня – ще й на південні області. Попри значні опади, нижче 29 градусів позначки термометрів там не опустяться. Подекуди температура повітря прогріватиметься до +34 градусів.

Коментар синоптикині Діденко

Синоптикиня Наталка Діденко повідомила, що в Україну повернеться спека. Крім того, дощі охоплять всі західні області, Вінниччину та Житомирщину. На Півдні та Сході, а також у Дніпрі буде найспекотніше.

Діденко також дала поради, як вберегтися від спеки. Для цього потрібно:

- прикривати голову від прямих сонячних променів;

- обирати легкий та світлий одяг з натуральних тканин та відкрите взуття;

- носити пляшечки з водою;

- не зловживати кондиціонерами в приміщеннях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні