--> Командир роти ЗСУ продавав звання учасника АТО за 40 тисяч. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Командир роти ЗСУ продавав звання учасника АТО за 40 тисяч. ФОТО

1
-6
Командир роти ЗСУ продавав звання учасника АТО за 40 тисяч. ФОТО
У Новомосковську Дніпропетровської області затримали командира роти, який за гроші роздавав статус учасника бойових дій. За таку "послугу" військовий просив 40 тисяч гривень.

Про це повідомляє "ДБР".

Військовослужбовця спіймали "на гарячому", коли той вкотре продавав статус учасника бойових дій. Проти нього відкрили кримінальне провадження.



"Послугами" командира скористалися декілька десятків людей
Командир роти продавав статус УБД ще з жовтня 2020 року. Точну кількість тих, хто купив собі статус встановлюють, однак наразі таких людей уже декілька десятків. Усі вони за документами перебувають в зоні Операції об'єднаних сил, але насправді – вдома.



Затримали військовослужбовця, коли один із підлеглих намагався домовитися з ним про те, щоб за документами він перебував на фронті, але насправді залишався вдома.

Що загрожує хабарнику

Проти військового уже розпочали досудове слідство за статтею про вимагання та одержання неправомірної вигоди. Йому загрожує від 5 до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна та забороною обіймати певні посади терміном до 3 років.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну про цього командира роти все ясно, якщо сволота відкупиться у прокурора, в слідчого, а потім в суді, то може 3-и роки умовно отримає. Пройде три роки і цей корупціонер-вояка знову на службу в ЗСУ поновиться, буде ще більше вимагати за статус учасника АТО/ООС. Цікаво, а ті десятки, якщо не сотні бажаючих, що вже отримали статус учасника АТО/ООС, які мали би бути на передовій, але досі зараз тремтять та сидять біля своєї жінки на печі - то цих хитровиїба..х, що не будуть притягувати до відповідальності за незаслужено отриманий статус учасника бойових дій та користування державними пільгами???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні