--> Українцям у яких немає лічильників будуть відключати газ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям у яких немає лічильників будуть відключати газ

3
-7
Українцям у яких немає лічильників будуть відключати газ
Міністерство енергетики підрахувало, скільки сімей до цього часу ще не встановили лічильники. Зараз таких користувачів налічується – 2,15 мільйона.

Про це повідомляє Перший Діловий.

У Міністерстві енергетики зазначили, що з 2023 року українцям, у яких немає особистих лічильників, будуть відключати подачу газу.

Це передбачено законом «‎Про забезпечення комерційного обліку природного газу»‎, який раніше підписав президент Володимир Зеленський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не лякайте людей, які не мають можливостей купити і встановити собі газовий лічильник. Ці нещасні громадяни України мають лише тисячу сімсот шістьдесят дев'ять гривень пенсії, то звідки вони візьмуть кошти на таку дорогу на сьогоднішній день процедуру.
Відповісти
Переходимо за можливістю на дрова і не платимо олігархам а ні "за трубу", а ні за газ.
Відповісти
Повна брехня.Не "ведіться"на цей трюк.Лічильники в квартирах мають встановити облгази(приватні).Це вже мало бути до 2018,потім до 2021,тепер до 2023.Встановлення побутових лічильників за рахунок продавців газу(товару)-Закон.Встановлення за свої кошти виключно добровільно,а отже не обовязково.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні