--> Артефакти, які свідчать про те, що прибульці існують | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Артефакти, які свідчать про те, що прибульці існують

2
2
Артефакти, які свідчать про те, що прибульці існують
Про те, чи існують прибульці, людство намагається дізнатися вже не один рік. Можливо, в тому чи існують прибульці, нам допоможуть розібратися артефакти, які були знайдені в різних куточках світу?

Аюдський артефакт

В 1974 році біля Руминського міста Ают, на березі річки знайшли три цікавих об’єкти. Два з них виявилися кістками вимерлих тварин, а третій – шматком металу. Його розміри складали, приблизно 20 сантиметрів в довжину, а вага 2,3 кілограми.

Вчені надіслали об’єкт в інститут досліджень і прийшли до висновку, що в його закладений алюміній. Також вони визначили, що цьому артефакту близько 400 років, а на об’єкті присутні сліди технічної обробки. Теоретики вважають, що саме цей артефакт свідчить про те, що прибульці існують. Мовляв, артефакт є показником того, що раніше вже існував народ, який вмів технічно обробляти метал. Можливо, це й справді прибульці?

Абідоські ієрогліфи

Багато хто вважає, що прибульці почали відвідувати Землю лиш з 20-21 століття, проте прибульці могли відвідувати Землю протягом будь-якого часу раніше. Про те, що вони прилітали і в давнину, свідчать цікаві єгипетські ієрогліфи. В них можна розгледіти цікаву техніку, таку як вертоліт та планер.

Конспірологи впевнені в тому, що ці ієрогліфи демонструють факт, що прибульці відвідували Єгипет в давнину. Вчені ж припускають, що ієрогліфи це лише оптична ілюзія, яка утворилась в результаті накладення зображень один на одне.

Рука мумії

Декілька років тому, у одній з пустель, археологи знайшли руку мумії, яка була лише з трьома довгими пальцями. Вчені провели повне дослідження руки і встановили, що у кожному пальці руки було шість кісток, що розходиться з кількістю кісток у пальцях людей. Також вчені зуміли побачити металевий об’єкт, який нагадував перстень. Вчені дійшли висновку, що рука могла належати племені, яке до цього нам було невідоме.

Розуельський інцидент

В липні 1947 року біля міста Розвел, що у США, розбився невідомий літаючий об’єкт. Він дав початок теоріям і думкам, які були націлені на те, що це справжня літаюча тарілка. Проте дехто вважає, що тоді розбився звичайний метеозонт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви в Криму "зелених чоловічків" бачили? Бачили. Але їх там нема.
Ви прибульців бачили? Ні не бачили. Але вони є.)
Відповісти
Я зібрав багато доказів того, що ми не одні не те, що у Всесвіті, але і на Землі. Я створив каталог де збираю історії про дивні явища з різних видань https://dyvniyavicha.blogspot.com/?m=1 Я назвав його каталог Х файлів. Ось статті які я написав у своєму блозі https://pfenomena.blogspot.com/?m=1
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні