--> «Це ж діти, що з них взяти»: розбите віскі за $7,5 тисяч виявилось фейком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це ж діти, що з них взяти»: розбите віскі за $7,5 тисяч виявилось фейком

2
1
«Це ж діти, що з них взяти»: розбите віскі за $7,5 тисяч виявилось фейком
У Києві в одному з магазинів мережі Goodwine тіктокер розбив пляшку віскі вартістю в 205 тисяч гривень. Правда, насправді хлопець сам приніс в магазин пляшку з чаєм, яку ефектно і розбив в кадрі.

Про це в коментарі "APnews" розповіла Карина - адміністратор магазину, в якому і проходила зйомка.

Для початку зазначимо, що напередодні в мережі з'явився ролик, в якому хлопець на камеру заявляє, що у нього в руках знаходиться пляшка Glen Grant за 7500 доларів. Після цього він нібито випадково її впускає на підлогу, і та розбивається вщент.

В асортименті мережі Goodwine дійсно є така позиція - Glen Grant Rare Vintage 1948 го року за 205 тисяч гривень. Уже сьогодні хлопець записав ще одне відео - на цей раз з вибаченнями. Також він заявив, що у нього немає грошей, щоб оплатити збитки. Ось тільки виявилося, що в пляшці був напій дешевше.

"Це все неправда. Хлопці прийшли зі своєю пляшкою чаю і попросили її розбити, щоб зняти відео. Поруч були сомельє і охорона. З цього приводу робити нічого не будемо - це ж діти, що з них взяти. До того ж, на нас ця історія ніяк не позначається ", - пояснила ситуацію Карина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
напої в такій ціновій категорії - не стоять на простих полицях ))
Відповісти
І типу в магазині дозволили "отаке" знімати, бо якомусь "пальнутому підлітку" захотілося "хайпанути"
Мені здається що це магазин викручується тому що не хоче попасти в дурне становище де отак будь-хто може розбити елітне "пійло".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні