З Ковеля до Луцька за 300 грн: уряд назвав ціни проїзду платними дорогами

8
-20
З Ковеля до Луцька за 300 грн: уряд назвав ціни проїзду платними дорогами
Платні дороги можуть з’явитися у декількох областях України. Мінінфраструктури анонсувало появу шести платних автобанів.
Вартість користування ними залежатиме від транспортного засобу.

Про це Суспільному повідомила заступниця міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Анна Юрченко.



Проїзд одного кілометра коштуватиме від 0,023 до 0,133 євро за кілометр (від 73 копійок до 4,14 грн за нинішнім курсом євро). Кінцева цифра залежить від типу транспорту. За легковика треба платити менше, за вантажівку (фуру) — більше.

Таким чином, плата за дорогу з Києва до Житомира (140 км) може скласти від 110 до 579 грн, з Дніпра в Кривий Ріг — від 150 до 790 грн, з Луцька до Ковеля (74 км) - від 54 до 306 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І на тих дорогах зароблятиме якийсь "черговий нувориш".
Відповісти
Це їх мають побудувати,чи це ті дороги які є мають зробити платними?це тобто з села в село по трасі прийдеться гроші платити?щось я такого за кордоном не бачив
Відповісти
На росії вже практикують. У нормальних країнах вибираєш якою дорогою їхати, є альтернатива.
Відповісти
Шановні міністри і зами міністрів скажіть будь ласка а де проходить автобан з Ковеля до Луцька? Якщо ви вважаєте дорогу яка на сьогоднішній день відремонтована автобаном, то такі ви міністри. Вам необхідно пройти перекваліфікацію, або ж просто звільнитися і не позорити Україну. Ви подивіться по Німеччині які там автобани, а дорога з Ковеля до Луцька це лише "федералка".
Відповісти
Побудуйте дорогу і беріть гроші. А наші дороги не чіпайте. Це нвші податки
Відповісти
Я платити не буду... Таку владу каструвати треба
Відповісти
Вони "їли уху", автобан це дорога без населених пунктів а не через них. І побудуй новий! Візьмемо до прикладу Польщу автобан 2 Польща -Німечина від Лодзя до Німців коштує 100 злотих 700 грн. Так там паркінги з туалетами і душами, полотно з розміткою і освітленням, 2-3 полоси, закриті прилеглі території від звірів. А основне поруч безплатна дорога через населені в офігенном стані!
Відповісти
ПИ,,,АРАСИ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні