--> Симптоми, які ніколи не варто ігнорувати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Симптоми, які ніколи не варто ігнорувати

0
-1
Симптоми, які ніколи не варто ігнорувати
Ніколи не варто ігнорувати симптоми, які можуть вказувати на серйозні захворювання та вимагають обов'язкового обстеження і лікування.

Про це повідомляє GreenPost.

Втрата нюху

Його не слід ігнорувати, оскільки так може себе проявляти коронавірусна інфекція. Також втрата нюху може нести за собою застуда, грип, синусит та сінну лихоманку. Втрата нюху може свідчити і про пухлинні новоутворення, які викликають подібні симптоми.

Одним із ранніх симптомів хвороби Паркісона теж може бути втрата нюху. Людині старшого та похилого віку, у якого вона може виникати, потрібно обов'язково пройти обстеження

Постійна втома

У 21 століття вистачає чинників, які змушують відчувати себе дуже втомленим. До того ж коронавірусна інфекція може провокувати занепад сил, навіть якщо людина вже вилікувалася. Проте, за відчуттями фізичного виснаження можуть ховатися захворювання, з якими потрібно обов'язково звертатися до лікарів.

Біль, що віддає в щелепу, спину або шию

Таку біль не варто ігнорувати, тому що такий біль може бути ранньою ознакою серцевого нападу, особливо у жінок. Головними ознаками може бути дискомфорт схожий на здавлювання, а також слабкість або запаморочення, задишку, нудоту або блювоту.

Спалахи світла в очах

Для людей, які страждають на мігрень, даний розлад зору може означати наближення нападу мігрені. Однак іноді цей симптом є попередженням про відшарування сітківки - небезпечний процес, що вимагає оперативного звернення до лікаря і лікування через можливе пошкодження зору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні