Один із пацієнтів вже помер: у Києві чекають на сплеск «Дельти» після ходи УПЦ МП

8
4
Один із пацієнтів вже помер: у Києві чекають на сплеск «Дельти» після ходи УПЦ МП
У Києві в Олександрівській лікарні від ускладнень, викликаних інфекцією, помер один з шести пацієнтів, у яких раніше виявили штам коронавірусу "Дельта".

Про це 27 липня в ефірі телеканалу "Київ" розповіла директорка медустанови Людмила Антоненко, повідомляє Kyiv Media.

За словами медика, четверо з шести пацієнтів Олександрівської лікарні в Києві, у яких виявили штам Дельта, недавно повернулися з Росії.

Медики розповідають, що хвороба при зараженні цим штамом перебігає агресивніше і швидше, ніж при зараженні іншими штамами.

"На 2-3 день після госпіталізації у пацієнтів різко знижується сатурація, вони не можуть самостійно дихати. Вік важких пацієнтів молодий, всього 30-40 років", - повідомила Антоненко.

Медики прогнозують різке погіршення епідситуації в столиці у зв’язку з проведенням 27 липня хресної ходи, адже там було дуже багато вірян, у тому числі, з Росії.

«Я думаю, буде дуже великий підйом захворюваності. Із тестованих хворих, які приїхали з Росії, всі вони позитивні на «Дельту». Тому якщо відбувається от така хода, то я думаю, що буде великий підйом захворюваності» — розповіла пані Антоненко.

Нагадаємо, в кінці липня в Україні були виявлені перші випадку штаму Дельта. Пізніше штам Дельта підтвердили на Закарпатті, в Києві і у Львівській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Понаїхало москалів дельтавірусних мля... Закрити намертво кордон з тим мордором!
Відповісти
То спланована кремлем вірусна атака , вирішили поділитися, ми ж "адиннарод".
А кордон з московією наче "розхлябана хвіртка", а ні візи,а ні закрили,
Відповісти
Хто має голову, той на цю ходу не пішов. Хто має померти, або важко перехворіти, набути на все життя ускладнення, був учасником цієї оргії, яка видає себе за релігійну. В іншій спосіб переконати "зєльону" владу у необхідності підтримувати ПЦУ, інші проукраїнські, проєвропейські конфесії та правовими засобами, методами спецслужб звести нанівець діяльність РПЦ в Україні
Відповісти
При чому тут хресна хода від УПЦ МП, ото вже вчепилися до тої хресної ходи, немов понаїхало коронавірусних кацапів в Україну, інфікувати хворобою - хохлів. Одним словом ця Л.Антоненко далі свого носа нічого не бачить і не аналізує обстановку в державі, та крім критики і ворожого настрою до москалів нічого не бачить. Біда не зараз. Біда буде у період вересень-грудень, коли до 01.09.2021 року почнуть повертатись 1 000 000 українців, тобто наших з вами співвітчизників з відпусток. Тут і хворих капаців не треба, свої дорогеньки хохли з морів та океанів попривозять коронавірусної хвороби стільки, що достатньо буде сидіти вдома на новому локдауні 6-ть місяців. Щодо Хресної ходи, то москалі побули два дні в Україні та поїхали до Росії у свою Московію, а рідненькі хохли приїдуть на постійне місце проживання і 95% громадян розпочнуть ходити по родинах по друзях БЕЗ МАСОК та розказувати, як вони провели відпустку. Ось тоді дійсно в кінці року буде катастрофа, і у сраці вони мали нас з вами свої ж - українці.
Відповісти
Приємно, бодай заочно, познайомитись з людиною, яка бачить далі свого носа. Шкода, що при цьому ця людина не думає. По-перше, для того, щоб підчепити вірус досить однієї секунди. Хода у вигляді скупчення тисяч людей, абсолютна кількість яких не щеплених, без масок, в спеку є ідеальним середовищем для миттєвого поширення вірусу від одного на кілька тисяч. По-друге, авторка явно не збирається заперечувати інші джерела зараження. По-третє, "обстановка в державі" є кепською вже тільки тому, що вакцинація явно відстає від потреб часу, що не закрито кордон з ерефією, що всі розслабились, тобто не тільки міністри, а й пересічні громадяни ведуться на різного роду дурниці, типу хода на честь Хрещення.
Відповісти
Оо, скільки мінусів наліпили , скільки прихильників церкви окупанта набігло-хохлів недоумків!
Відповісти
На даний час методику роботи РПЦвУ можна порівняти зі смородом в Луцьку, який спричиняється попередньою безгосподарністю, читай - недолугістю Кравчука, Кучми та Януковича та сприятливими атмосферними умовами, читай - імпотентність чинної влади і опозиції їй. Це на голову не налазить, що купка попів за рублі баламутять мізки половині нації, решта просто з порожніми черепами. Бо чим іще можна пояснити цю толерантність до цих ефесбешників.
Відповісти
Каждый из нас любит почитать новости или посмотреть Ютуб, что узнать что делается в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали вредную информацию.
Я нашел очень хороший источник новостей и рекомендую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время смотрю новости только здесь.
Так же вот несколько из свежих новостей, которые просто взрывает мозг:
https://ukr-life.com.ua/goroskop-dlya-muzhchin-na-2018-god/
https://ukr-life.com.ua/
https://ukr-life.com.ua/kogda-budet-soborovanie-v-2019-godu/
https://ukr-life.com.ua/kakaya-budet-pogoda-na-8-marta-2019-goda/
https://ukr-life.com.ua/indeksaciya-pensij-s-1-oktyabrya-2018-goda-v-ukraine/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні