Після шоу «Говорить Україна» мати знущалася над донькою та тягала її за вухо. ВІДЕО

0
1
Після шоу «Говорить Україна» мати знущалася над донькою та тягала її за вухо. ВІДЕО
В Запорізькій області жінка знущалася над своєю дитиною та тягала її за вухо.

Про це повідомляє Vgorode.

Напередодні, 27 липня, в Запорізькій області очевидці зняли на відео, як в паспортному столі столі Оріхова мати тягала доньку за вухо по коридору, а також кричала і не давала попити.

Очевидці кажуть, що коли дитина попросилася до туалету, мати почала кричати: «С*ци тут!». Також жінка погрожувала дівчинці, що «дасть по голові» і віддасть в інтернат. Дитина була не доглянутою та наляканою, що змушувало її плакати.

Люди, які були поруч кажуть, що робили жінці зауваження, але вона взагалі не реагувала. Але варто врахувати і те, що навколо були люди, які просто ховали очі, замість того, аби піти поскаржитися до відділення поліції, яке знаходилося поруч.

Виявляється, жінку знає весь Оріхів. Місцеві жителі кажуть, що маму дівчинки звуть Юлія і роки три тому вона брала участь в шоу «Говорить Україна», коли у неї намагалися забрати дітей. Пізніше, жінка ходила приходила до міської ради міста і хотіла забрати їх з притулку, яких, вочевидь віддали.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні