Закриті всі пункти пропуску: Чорнобильську АЕС замінували

0
1
Закриті всі пункти пропуску: Чорнобильську АЕС замінували
ЧАЕС замінували, тому у Чорнобильську зону закриті на всі пункти пропуску.

Про це повідомив член громадської ради у Державного агентства України з управління зоною відчуження Ярослав Ємельяненко.

«102 відреагувало на анонімний лист щодо вибуху на ЧАЕС що планується. На даний момент відпрацьовуються заходи безпеки, перекриті всі КПП Чорнобильської зони на в'їзд. Це пригальмувало роботу підприємств Чорнобильської зони. Сотні туристів вимушено чекають завершення заходів з безпеки», - написав Ярослав.

Він зазначає, що більшість груп вже встигли заїхати в 30-кілометрову зону на момент повідомлення, але далі в центр зони до Прип'яті вони потрапити не можуть.

«Зазвичай в такий спосіб «розважаються» сталкери. Я припускаю, що це може бути напряму пов'язане з останніми змінами законодавства щодо криміналізації статті за нелегальне проникнення до зони відчуження», - доповнив громадський діяч.

Також він розповів, що за останні десятиріччя ЧАЕС пережила десятки подібних повідомлень про замінування, але жодне з них не справдилося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні