--> А чекали на «золото»: олімпійський рекордсмен взяв ще одну «бронзу» для України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

А чекали на «золото»: олімпійський рекордсмен взяв ще одну «бронзу» для України

0
-7
А чекали на «золото»: олімпійський рекордсмен взяв ще одну «бронзу» для України
На Олімпіаді в Токіо відбувся фінал запливу на 800 метрів вільним стилем. У ньому взяли участь два українця — 24-річний Михайло Романчук, який встановив олімпійський рекорд (7:41:77) у кваліфікації, і 29-річний Сергій Фролов.

Як повідомляє спорт.UA, зі старту лідерство захопив італійський плавець Грегоріо Палтріньєрі, випередивши суперників на цілий корпус після першого повороту. Після другого повороту Романчук відставав від італійця на дві секунди.

Від Михайла багато хто чекав медалі найвищої проби і він весь заплив тримався у групі лідерів, однак фінальний ривок виграв американець Роберт Фінке, якому і дісталася золота медаль із результатом 7:41.87. «Срібло» виграв Палтріньєрі (7:42.11). «Бронзу» здобув Романчук (7:42.33). Фролов став шостим (7:45.11).

Це четверта медаль для України на Олімпіаді в Токіо. Раніше бронзові медалі завоювали Дар'я Білодід (дзюдо), Ігор Рейзлін (фехтування) і Олена Костевич/Олег Омельчук (кульова стрільба).

Романчук і Фролов поборються за вихід до фіналу Олімпіади на дистанції 1500 метрів вільним стилем. Заплив відбудеться у п'ятницю, 30 липня. Фролов стартує о 14:23 за київським часом, Романчук — о 14:40.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні