ТОП-5 продуктів для покращення пам'яті

0
7
ТОП-5 продуктів для покращення пам'яті
Експерти назвали продукти, які необхідно додати в раціон, якщо хочете покращити свою пам'ять.

Для поліпшення пам'яті й повноцінної роботи мозку експерти радять додати у свій раціон певні продукти. Список з п'яти продуктів опублікували Коментарі.

Жирна риба

Одним із найцінніших компонентів у жирних сортах риби є ненасичені жирні кислоти омега-3. Їх можна знайти у форелі, сардинах, лососі. Ці кислоти покращують пам'ять та допомагають підвищити якість роботи мозку.

Волоські горіхи

У цьому продукті також багато вітамінів, мікроелементів, зокрема, омега-3 жирних кислот, які позитивно впливають на роботу мозку і серцево-судинної системи. Горіхи можуть стати корисним перекусом.

Кава

Багато людей шанують цей напій за збадьорливий та тонізуючий ефект. У помірних кількостях кава також корисна для роботи мозку. До складу напою входять антиоксиданти, які сприяють концентрації уваги та покращують настрій.

Яйця

У яйцях міститься холін, який, згідно з дослідженнями, покращує пам'ять і настрій. Також продукт багатий на вітаміни, фосфор, фолієву кислоту, кальцій, магній та інші корисні речовини, які позитивно впливають на організм.

Чорниця

У складі цих смачних ягід багато антиоксидантів, які покращують роботу та сповільнюють старіння мозку. Експерти кажуть, що вживання чорниці сприяє активізації мозку і поліпшенню пам'яті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні