Арахамія анонсував розмову Зеленського з Байденом «на підвищених тонах»

5
4
Арахамія анонсував розмову Зеленського з Байденом «на підвищених тонах»
Непублічна частина зустрічі президентів США Джо Байдена й України Володимира Зеленського "пройде на підвищених тонах", вважає глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Таке припущення, пов'язане з Північним потоком-2, він зробив в ефірі каналу Україна 24, пише Корреспондент.

"Я очікую, враховуючи градус, що як мінімум непублічна зустріч Зеленського з Байденом буде на підвищених тонах. США сьогодні багато в чому недооцінюють, а може, вдають, що недооцінюють, удар, якого вони завдають таким вчинком", - сказав він.

На думку Арахамії, дії США, які спрямовано на ПП-2, - це "якась така неформальна коаліція проти Китаю".

Голова президентської фракції у ВРУ вважає також, що багато конгресменів "перервуть свою відпустку і приїдуть" на зустріч Байдена із Зеленським.

Зокрема, група сенаторів-республіканців вимагає від адміністрації Байдена введення нових санкцій проти Північного потоку-2 і погрожує заблокувати затвердження двох кандидатів на керівні посади в Міністерстві фінансів.

Нагадаємо, візит Зеленського в Білий дім відбудеться 30 серпня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мабуть зельонкін нормально не розуміє команду "к ноге"
Відповісти
Чипполіно щось поплутав, щоб піднести авторитет патрона. Зеленський отримає порцію настанов, попереджень і трохи обіцянок. Путіну Байден дав 6 місяців на виправлення поведінки. Зеленський може отримати трохи більше часу, а може так само. А потім його перестануть підтримувати і готувати йому правонаступника. США потрібна Україна європейського, а не совдепівського типу.
Відповісти
Лупоглазе чмо,любовник коз щось прогнозує....
Відповісти
Арахамія,тупий баране,Байден вас шмаркачів і неуків боїться так, як гімно морозу!!!
Відповісти
Арахамія - це дно української політики. Десь на рівні опезежопців. То він він від Китаю мліє, то ліберальних реформ несподівано хоче. Почує щось від "експерта" Арестовича, додасть від "себе" і видає на весь світ. Якби США будували соціалізм, або щось подібне в Росії, то Зеленський - президент, який так і не усвідомив якою фактично має бути Україна, щоб продовжувати своє державне існування, міг би поїхати до Байдена і нагримати на старого з приводу його помилок у побудови дебільного суспільства. Тобто виходячи зі свого "зеленого" досвіду. Натомість Байден буде крутити вуха "українському" за імітацію перетворення України на західну державу в обмін на американські гроші, військову та політичну допомогу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні