Топ-3 знаки зодіаку, які найчастіше зраджують

0
-2
Топ-3 знаки зодіаку, які найчастіше зраджують
Якщо людина не звикла стримувати себе і відмовлятися від утіх у ліжку, то вірності від неї чекати не варто. Астрологи вважають, що представники деяких знаків зодіаку можуть частіше ніж інші зраджувати своїх половинок.

Про це пише Обозреватель.

Водолій

Що йому потрібно від другої половинки передбачити просто неможливо. Його бажання змінюються дуже швидко. До того ж, він із легкістю захоплюється кимось новим. Водолія досить легко спокусити. Тому такий партнер не найвірніший. Він може піти наліво і знайти своєму вчинку будь-яке пояснення і виправдання.

Рак

Довіряти можна, але обережно. Постійно вимагає уваги і водночас сам не знає, що йому потрібно від близької людини, цього життя або на сніданок. Через невпевненість у собі готовий фліртувати наліво і направо, а то й піти на більше. Так він підвищує самооцінку. Причому зрадник може звинуватити у своїх гріхах кохану людину, але за собою провини не побачит. Щоб Рак не дивився наліво, він повинен постійно відчувати себе бажаним і найкрасивішим.

Скорпіон

Мабуть, це найбільш управний і гарячий коханець. І при цьому найбільш ненадійний. А причиною всьому є його невгамовне лібідо. Тому, щоб взаємини зі Скорпіоном не псувалися невірністю, доведеться постійно викручуватись у сексі. Він повинен бути частим, цікавим і з родзинкою. Тільки в цьому випадку Скорпіону не набридне постійно проводити час в одному й тому ж ліжку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні