На які проблеми вказує постійне бажання пити

0
-10
На які проблеми вказує постійне бажання пити
Коли людина відчуває спрагу після занять спортом або під час прогулянок на сонці - це нормально. Але якщо вам безпричинно хочеться пити - це може сигналізувати про деякі проблеми організму.

Постійна спрага може бути викликана серйозними захворюваннями, попереджає Мета.

Сухість у роті
Логічно, що вона й викликає постійне бажання пити. А от причиною постійного відчуття сухості в роті можуть бути куріння або стрес. Це також, може бути наслідком прийому певних ліків.

Діабет
Постійна спрага може свідчити про наявність діабету. Якщо рівень цукру у крові високий, нирки починають працювати швидше, щоб усунути проблему надлишку глюкози. Через це ризик зневоднення збільшується.

Щитовидка
Щитовидна залоза впливає на вироблення гормонів, які регулюють температуру тіла та інші функції. Якщо відчуття постійної спраги супроводжується сухістю у роті, пітливістю і постійним відчуттям неспокою, то варто звернутися до лікаря.

Стрес
Часто стрес може ініціювати неправильну роботу надниркових залоз. Це призводить до запаморочення і сильної спраги. У цьому випадку важливо боротися зі стресом, тоді організм почне нормально функціонувати.

Сечогінний ефект
Кава, чай і алкоголь мають сильну сечогінну дію. Це і викликає спрагу, так як організм втрачає більше води, ніж отримує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні