Чоловік знайшов вдома картки з відомої гри «Pokemon» та розбагатів

0
-2
Чоловік знайшов вдома картки з відомої гри «Pokemon» та розбагатів
Один з жителів Англії випадково виявив у себе дуже старі картки, на яких зображені різноманітні покемони. Він виставив знахідку на аукціон і отримав за них 19,4 тисячі фунтів, що є досить значною сумою.

Про це повідомляють Новини Планети.

Чоловік ще 20 років тому придбав собі картки з покемонами всього за 30 фунтів. З того часу вони без діла лежали у нього вдома. Вони довгий час припадали пилом в коморі, поки не були виявлені під час переїзду. Чоловік почав перевіряти їх вартість на сьогоднішній день і встановив, що зараз вони коштують величезних грошей.

Картки були привезені ще в 2001 році безпосередньо з США. Після цього британець подумав, що буде правильним рішенням продати свою знахідку на аукціоні.

За перший набір вдалося отримати 10 тисяч фунтів, а за другий - 9,4 тисячі. В цілому чоловік став багатшим майже на 800 тисяч гривень.

Девід Уїлсон-Тернер зазначив, що подібні картки з покемонами дуже популярні серед сучасних колекціонерів. За останні п'ять років їх вартість збільшилася в кілька разів і продовжує зростати. Як правило, купують їх багаті молоді люди не старше 30 років, яким подобалася гра Pokemon в дитинстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні