Скільки коштує навчання в автошколах Луцька

5
0
Скільки коштує навчання в автошколах Луцька
У сучасному світі мобільність та незалежність від громадського транспорту особливо цінується. Проте ці переваги доступні за наявності власного автомобіля. Але перед тим, як стати повноцінним водієм потрібно пройти навчання в автошколі та отримати водійські документи.

«Волинь24» розповість, які є автошколи у Луцьку та у скільки обійдеться там навчання. Для прикладу візьмемо найпоширенішу категорію «В».

Отже, згідно з офіційним реєстром регіонального сервісного центру МВС, в обласному центрі Волині зареєстровано 13 автошкіл, де можна пройти навчання на водія. Проте, деякі з них в обласному центрі лише зареєстровані, а самі класи знаходяться в інших містах Волині, тому ми розглянемо лише луцькі автошколи.

На проспекті Перемоги знаходяться Волинський обласний спортивно-технічний клуб та Луцька автошкола товариства сприяння обороні України. У цих навчальних закладах можна пройти навчання на категорії В та С. Теоретичні заняття тут коштують 6 500 гривень, а 20 занять з інструктором обійдуться в середньому близько 3 тисяч гривень. Тривалість навчання – 12 місяців.

На вулиці Конякіна знаходиться автомобільна школа Волинської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів, де також можна пройти навчання на категорії А1, А, В, С. Загалом навчання тут триває 9 тижнів. Викладання теорії вам обійдеться в 5 400 гривень та ще доведеться заплатити від 180 до 200 гривень за кожне заняття з інструктором. Як повідомили в автошколі, різниця у ціні залежить від автомобіля та кількість занять з інструктором обирає сам студент.

Пройти навчання на водія можна й у ПП «Автошкола «Драйвер» (А1, А, В), яка знаходиться на Єршова. Навчання 2,5 місяця тут обійдеться у 9500 гривень. У ціну входить теоретичні заняття та 17 виїздів з інструктором.

На вулиці Винниченка знаходиться «Автошкола «Актив драйв», яка готує водіїв категорій В. Загалом навчання тут обійдеться у 9 тисяч гривень. Крім теоретичних занять, навчальною програмою у закладі передбачено 18 годин практики з інструктором.

У Луцьку на проспекті Волі також функціонує «Волинський державний обласний навчально-курсовий комбінат УДП «Укрінтеравтосервіс», який готує водіїв категорій В та С. За теоретичне навчання у цьому закладі вам потрібно буде сплатити 5 000 гривень та орієнтовно 2 000 гривень за практичні заняття з інструктором, або ж придбати 70 літрів пального. Загалом навчання тут триває 2 місяці.

В автошколі «НЗ АШ Гудок», яка знаходиться на вулиці Електроапаратна, тримісячне навчання на водія категорії В вам обійдеться у 8900 гривень. Проте, за словами представника автошколи, це не єдиний платіж за період навчання, оскільки додатково потрібно буде ще оплатити інші послуги, які саме чоловік у телефонній розмові не зазначив.

Завершує нашу підбірку «Автомобільна школа АС», яка знаходиться на Карбишева. Тут навчають водіїв категорій А, А, В1, В та С1. Загалом навчання тут коштує 7 000 гривень, 5 з яких це викладання теорії, та 2 тисячі – 20 занять з інструктором.

Крім того, у Луцьку можна пройти навчання на водія у міжшкільному навчально-виробничому комбінаті на категорії В, С1, С та у Луцькому підприємстві електротранспорту, де навчають на водіїв тролейбусів та трамваїв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще 200$ за те, щоб мрео пройти
Відповісти
Якщо вчитись не хочеш, або не можеш відстояти свою думку
Відповісти
Там ціла схема, щоб ти, вчьоний, не здав, поки не занесеш.
Відповісти
Уже зросли ціни в мрео...
Відповісти
+300 $ мрео
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні