--> Найдивніші страви, які їдять китайці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Найдивніші страви, які їдять китайці

0
5
Найдивніші страви, які їдять китайці
Напевно, ви неодноразово чули про дивні страви, які їдять китайці. З одного боку це просто божевільно, адже там містяться дивні елементи їжі для шлунку.

100-річне яйце

Яйця занурюють у спеціальну суміш, в якій присутній чай, сіль та глина. Після цього яйця закопують у землі, аби до них не надходило повітря. Процес приготування таких яєць займає 100 днів, а зазвичай навіть 15-20 днів.

Білок такого яйця, після витримки, стає прозорим та набуває темного відтінку. Натомість жовток стає сіро-чорним і має зелені плями. Смак такої страви нагадує дорогий французький сир, проте деякі кажуть, що смак супроводжується гострим аміачним запахом.

Цикади

У 2018 році влада звернулася до жителів міста з проханням виловити і з’їсти цикад, адже їх було занадто багато. Не всі жителі були в захваті від такого прохання, але все одно послухалися і почали ловити комах. Через деякий час у мережі почали з’являтися ролики, де люди показували, як готувати цикад. Як би дивно це не звучало, але один з блогерів приготував комах у фритюрі і залишився задоволеним.

Суп з качиної крові

Цей делікатес має велику популярність у багатьох регіонах Китаю. Суп з качки та вермішелі має особливий інгредієнт – качину кров. Такий суп заправляють спеціями, а також додають креветки, тофу, печінку і навіть кишки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні