У YouTube з'явилась нова підписка - ще бюджетніша

0
2
У YouTube з'явилась нова підписка - ще бюджетніша
Підписка YouTube Premium і без того пропонувалась за досить демократичною ціною. Проте компанія, судячи з усього, вирішила запустити ще бюджетніший варіант. Розповідаємо, які функції він запропонує.

Про це повідомляє "The Verge".

Тестування підписки вже почали. Її єдиною перевагою над безплатною версією стала відсутність реклами.

Premium Lite

Новий варіант підписки називається Premium Lite. У ньому користувачі не знайдуть таких функцій, як завантаження роликів для офлайн-перегляду, фонове відтворення та доступ до музичного сервісу YouTube Music.

Поки що новинку випробовують у декількох країнах з залученням обмеженого кола користувачів:

- Бельгії,

- Нідерландах,

- Данії,

- Фінляндії,

- Швеції,

- Люксембурзі,

- Норвегії.

Невідомо, як надалі поширюватиметься Premium Lite. З великою імовірністю відписка стане доступна і в Україні. Проте Google наголошує, що це наразі лише експеримент, а рішення про подальшу долю нового варіанту підписки прийматимуть на основі реакції користувачів сервісу.

Звичайний YouTube Premium коштує у Європі 11,99 євро на місяць, тоді як Lite пропонують за 6,99 євро. В Україні підписка коштує 99 гривень на місяць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні