Відомий репер Kyivstoner незабаром стане батьком. ФОТО

1
8
Відомий репер Kyivstoner незабаром стане батьком. ФОТО
Український репер, екс-учасник групи "Гриби" Kyivstoner (Альберт Васильєв) незабаром вперше стане батьком. Блогер опублікував кілька знімків зі своєю коханою Аліною, де помітно, що дівчина при надії.

Радісну новину репер повідомив в Інстаграмі.

На фото майбутні батьки позують в ресторані. Альберт поклав руки на живіт коханої.

Фото викликало бурхливу реакцію у шанувальників.

"Ось це так! Я очікував чого завгодно, але не батьківства Kyivstoner", "Яка гарна дівчина. Будьте щасливі", "Тепер чекаємо чадного контенту від молодого тата", — пишуть в мережі фанати репера.

До речі, про те, що у Kyivstoner'a є стосунки, шанувальники не здогадувалися, адже після його розлучення з Лілією Багіровою в жовтні 2020 року – про особисте життя репера нічого не було відомо.

Що відомо про обраницю Kyivstoner'a

24-річна кохана Альберта за освітою актриса, але за спеціальністю не працювала, тому що вирішила піти в ресторанний бізнес.

Вона є відеооблогером і активно веде свій профіль в Instagram.

Афішувати своє особисте життя дівчина не поспішає. Але після спільного фото з Альбертом їй довелося розповісти все допитливим шанувальникам.

Аліна не розповідає про свою вагітність, але зізналась, що чекає сина. Також обраниця Васильєва зазначила, що планувала стати матір’ю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ці люди?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні