--> Талановитий ресторатор і медіаменеджер Володимир Пащенко відзначає свій день народження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Талановитий ресторатор і медіаменеджер Володимир Пащенко відзначає свій день народження

0
0
Талановитий ресторатор і медіаменеджер Володимир Пащенко відзначає свій день народження
«Володимире Митрофановичу, «Волинь24» вітає Вас з Днем народження!

Втілювати в життя нові ідеї та проєкти - це талант і одночасно велика праця, гідна поваги і підтримки.

Ви займаєтесь, по-справжньому важливою і відповідальною роботою, продовжуючи кращі традиції та втілюючи нові. Нехай усі Ваші задуми будуть успішними, а бізнеси - стабільними і процвітаючими!

Ви зуміли досягти успіхів у важких умовах в такій складній справі, бо поєднували блискучі здібності з наполегливою, щоденною працею. У цьому відношенні Ви слугуєте прикладом, який є гідним для наслідування.

Висловлюємо окрему вдячність Вашій підтримці та професіоналізму, які завжди мотивують та рухають вперед. Залишайтесь таким же багатогранним та ніколи не зупиняйтесь у пошуках себе.

Прийміть наші щирі вітання та побажання. Бажаємо міцного здоров’я та сили духу!»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні