Секс по дружбі: що це для чоловіків та жінок

3
8
Секс по дружбі: що це для чоловіків та жінок
Секс по дружбі – тип стосунків, який нерідко можна зустріти у сучасному суспільстві. Люди практикують інтимну близькість без зобов’язань, оскільки почуваються вільнішими.

Про це повідомляє Новий канал.

Однак фахівці оцінюють такі стосунки негативно, називаючи недостосунками або ж інфантильним зв’язком, за якого партнери бояться психологічної близькості.

"Чоловік у сексі по дружбі задовольняє свою потребу у фізичній близькості. Він не бере відповідальність за жінку, зате отримує те, що йому потрібно. Якщо водночас він перебуває в інших відносинах, це означає, що він не задоволений своєю парою. Йому мало інтиму, тому добирає його десь в іншому місці.

Жінка – емоційна особистість. У таких відносинах вона добирає цю потребу. Секс і збудження для неї – це про емоції. У такої жінки або низька самооцінка, або вона також у парі, де їй не вистачає інтиму і емоцій", – каже ведуча реаліті Екси Наталя Єжова.

Дуже часто такий тип стосунків закінчується не дуже добре для партнерів, один з яких, найімовірніше, закоханий.

"Хтось із друзів по сексу точно закоханий в іншого і не визнає цього", – пояснює сексолог.

За її словами, більш тривалий час вони можуть розвиватися, якщо є любовний трикутник.

"Стабільним цей тип відносин може бути лише тоді, якщо це любовні трикутники. Якщо немає додаткових партнерів, конструкція довго не протягне", – додає Наталя Єжова.

Причиною розриву буде те, що рано чи пізно жінка захоче турботи і захисту, а чоловік – вірності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чи можна порівняти почуття жінки з почуттями лучан, які мало не щодня "насолоджуються" каналізаційним смородом? Це як? Замирення зі смородом, як тим, що надовго і можливо в далекому майбутньому зникне, тобто коханець стане законним чоловіком? Або що? Де тут психологи, моралісти, як вони можуть пояснити терплячість лучан до місцевої влади, до місцевих екологів?
Відповісти
це просто зпарювання як у собак
Відповісти
Не можеш, то і не моралізуй
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні