Два депутати з Ковельщини «попались» на корупції: як їх покарають

0
5
Два депутати з Ковельщини «попались» на корупції: як їх покарають
Ратнівський районний суд за участі прокурорів Ратнівського відділу Ковельської окружної прокуратури притягнув до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, двох депутатів Заболоттівської селищної ради Ковельського району.

Про це "Волинь24" дізналась з повідомлення Волинської обласної прокуратури.

Обранці громади, усупереч вимогам ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно без поважних причин подали декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік.

Суд визнав їх винними у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень зі сплатою судового збору в сумі понад 450 гривень кожному.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні