--> Жінка влаштувала п'яний дебош у поїзді «Бахмут – Львів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка влаштувала п'яний дебош у поїзді «Бахмут – Львів»

1
4
Жінка влаштувала п'яний дебош у поїзді «Бахмут – Львів»
Працівники залізниці та співробітники патрульної поліції на станції Ковель зняли з пасажирського поїзда сполученням «Бахмут – Львів» пасажирку, яка перебувала у нетверезому стані і влаштувала у вагоні п’яний дебош.

Про це йдеться у постанові Ковельського міськрайонного суду від 29 липня, пише "Ковель медіа".

Інцидент стався близько першої години ночі 11 липня цього року. У матеріалах справи говориться, що жінка у нетверезому стані поводила себе неадекватно, палила цигарки у вагоні, розпивала спиртні напої, порушувала спокій оточуючих, на зауваження поїзної бригади та пасажирів реагувала нецензурною лайкою.

На станції Ковель її зняли з поїзда і передали патрульній поліції з квитком та особистими речами.

Відомо, що вона їхала з Києва до Львова і на кінцеву станцію мала прибути о 04:32.

За порушення громадського спокою та порядку, вчинення дрібного хуліганства патрульні склали на дебоширку протокол. Інший протокол складено за фактом її затримання (звільнена вона була вже о 02 год. 15 хв.). До матеріалів справи поліція додала відео з місця події.

У судове засідання правопорушниця не з’явилась, хоча про час і місце розгляду справи повідомлена належним чином; про причини неявки суд не повідомила.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може вона на майдані була в АТО...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні