Хотіла «згаятити час»: жінка виграла майже $1 млн у миттєвій лотереї

1
-1
Хотіла «згаятити час»: жінка виграла майже $1 млн у миттєвій лотереї
Після того, як скасували її авіарейс, американка Анджела Каравела з Канзас-Сіті купила лотерейний квиток, яким виграла майже мільйон доларів.

Про це повідомляє The Associated Press.

"У мене було відчуття, що після того, як мій рейс несподівано скасували, має відбутися щось дивне", - поділилася 51-річна жінка.

Вона розповіла, що після скасування рейсу зайшла до супермаркету в Брендоні, штат Флорида, і купила кілька квитків скретч-квитків миттєвої лотереї, щоб "згаяти час".

"Ось так я виграла мільйон доларів!" - додала переможниця лотереї The ​​Fastest Road.

Магазин, у якому Каравелла придбала свій виграшний квиток за $30, також отримав бонусну комісію в розмірі дві тисячі доларів за продаж виграшного квитка. Каравела вирішила отримати свій виграш у вигляді одноразової виплати в розмірі 790 тисяч доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
американка Анджела чи Анжела ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні