Це треба бачити: спіймали рідкісну рибу з людськими зубами. ФОТО

0
1
Це треба бачити: спіймали рідкісну рибу з людськими зубами. ФОТО
Рибалкам вдалося спіймати екземпляр рідкісного виду окунеподібних ("Овеча голова"), що має незвичні, моторошні, схожі на людські, зуби. Виловити рибину вдалось у водах Північної Кароліни

Фото тварини поширили на сторінці Jennette's Pier у Facebook.

Чоловіки, які впіймали диво-рибу, були шоковані її ротом. Лише згодом вони дізналися, який рідеісний екземпляр виловили.

Допис і фото викликали жваве обговорення в мережі. Скептики пов'язували появу людських зубів у риби винятково з фотошопом. Деякі люди цікавилися походженням зубів, а дехто відкрито заздрив: "У цієї риби зуби кращі, ніж у мене", – написав один з користувачів.



"Овеча голова" зустрічається у помірно-солоних й прісних водах – від західного узбережжя Атлантики та Бразилії до Нової Шотландії у Канаді. Любить заливи й лимани.

Риба харчується устрицями, мідіями й іншими двостулковими молюсками, крабами, омарами. Дорослі особини полюбляють місця біля скель, де такої їжі найбільше.

"Овеча голова" має гострі спинні колючки й жорсткий рот з кількома рядами зубів, пише Уніан.

Зуби у них починають прорізатися ще за малого віку, а після досягнення розміру у 15 мм "Овеча голова" має всі різці, при 50 мм починають розвиватися кутні зуби.

Така риба в дорослому віці може важити до 9,6 кг при довжині до 91 см.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні