Мама Кузьми Скрябіна пожалілась, що його пісні хочуть вкрасти

0
-2
Мама Кузьми Скрябіна пожалілась, що його пісні хочуть вкрасти
Мама співака Кузьми СкрябінаОльга Кузьменко – записала відео, у якому звинуватила власника лейбла Moon Records у привласненні прав на пісні її сина. Чоловік вже відреагував на відео і попросив, щоб мама Андрія "не дезінформувала громадськість".

Про це стало відомо на Ютуб-каналі Кузьми Скрябіна.

У відеоролику, оприлюдненому кілька днів тому на ютуб-каналі Скрябіна, Ольга Кузьменко заявила, що Moon Records залишив 38 скарг про порушення авторських прав на різні відео. Здебільшого йдеться про кліпи на оригінальні пісні, через що канал можуть назавжди заблокувати.

Мама Скрябіна також звинуватила Пасічника у "рейдерстві" та приховуванні інформації про нарахування з авторських і суміжних прав, через що наразі відкрито кримінальне провадження.

"Чому вам, пане Пасічник, не дають спокою права інтелектуальної власності, напрацьовані моїм сином за своє коротке життя? Тому що всі ці роки ви жили в них, обкрадаючи нашу сім'ю, і зараз втратили це джерело доходу?" – заявила пані Ольга.

Жінка попросила допомогу у Президента України Володимира Зеленського, аби він посприяв у ситуації, оскільки сам чудово розуміє, як важко захистити авторські права у сучасному світі.

Реакція Андрія Пасічника

Власник лейблу Moon Records Пасічник вже відреагував на ситуацію. За його словами, ситуація склалась неприємна, але він попросив Ольгу не дезінформувати громадськість, оскільки це все – брехня. Хоча він погодився відкликати усі скарги з ютуб-каналу Скрябіна.

"Ви прекрасно знаєте чому спрямовані ці скарги. Творчість гурту "Скрябін" містить в собі авторські і суміжні права різних авторів і музикантів групи, які брали участь і працювали з Андрієм в різний час і довгі роки… Наша компанія захищає права авторів і виконавців, які їх нам довірили. Всі права Андрія Кузьменка безумовно належать спадкоємцям, які заснували компанію ТОВ "Кузьма Скрябін… На права Андрія ніхто не претендує", – заявив Пасічник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні