Жінка замовила свого чоловіка, аби не повертати за нього кредит: деталі

0
0
Жінка замовила свого чоловіка, аби не повертати за нього кредит: деталі
Волинянка замовила колишнього чоловіка, аби не повертати оформлений на нього кредит.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань НП України.

Правоохоронці встановили, що 36-річна місцева мешканка замовила свого колишнього чоловіка. Вона, використовуючи особисті документи чоловіка, неодноразово оформляла та отримувала на його ім'я кредити - 200 тис. грн. Щоб їх не повертати, вирішила його позбутися та підшукала для цього виконавця. Кілеру пообіцяла 10 000 грн.

Аби врятувати життя чоловікові та запобігти його вбивству, оперативники та слідчі провели поліцейську спецоперацію учора, 6 липня. Поліцейські інсценували вбивство та організували зустріч замовника з «потенційним кілером».

Під час обумовленої зустрічі, поблизу одного із сіл Володимир-Волинського району, зловмисниця отримала підтверджуючі докази «ліквідації» колишнього чоловіка. Жінку затримали.

Затриманій уже повідомили про підозру в організації закінченого замаху на вбивство, вчинене на замовлення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні