У якому випадку автомобіль може бути евакуйований на «штрафмайданчик»

1
0
У якому випадку автомобіль може бути евакуйований на «штрафмайданчик»
Багато водіїв стикалися із погрозами зі сторони поліції, що вони можуть забрати транспортний засіб на штрафмайданчик.

Про це повідомляє Дорожній Адвокат.

Такий витік подій може статися лише у тому випадку, якщо водієм вчинено порушення за певними нормами КУпАП. У такому випадку працівник поліції має право тимчасово затримати транспортний засіб шляхом блокування або доставлення його для зберігання на спеціальний майданчик.

Але важливо те, що евакуація автомобіля на «штрафмайданчик» дозволяється тільки у тому випадку, якщо розміщення затриманого транспортного засобу суттєво перешкоджає дорожньому руху, або створює загрозу безпеці руху.

Також дозволяється затримання авто на штрафмайданчик, якщо транспортний засіб розміщений на місцях, призначених для зупинки, стоянки, безоплатного паркування транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю. Інших підстав не передбачено.

У випадку, якщо розміщення вашого автомобіля суттєво не перешкоджає дорожньому руху або не створює загрозу безпеці руху, такий транспортний засіб не може бути евакуйовано на штрафмайданчик. У такому випадку «погрози» поліцейського є надуманими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
угу. поїдете на штрафмайданчик, заплатите за зберігання. подякуєте, що не розкурочили вашу машину (можливо), потім підете в суд, а наш "справедливий і неупереджений " скаже , що фіг вам а не повернення грошей. напише купу всіляких маразмів, які на вуха не налазять. ВИ ЩЕ НЕ ЗДОГАДАЛИСЬ, навіщо той цирк ? кладете в права тисю - і їдете далі . в параші це називається ГИБДД
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні