Маршрутчика, який образив військового, облили зеленкою. ФОТО

3
-1
Маршрутчика, який образив військового, облили зеленкою. ФОТО
У місті Чорноморськ Одеської області водія маршрутки облили зеленкою, через те що він декілька днів тому образив військовослужбовця.

Про це повідомляє Ріа Мелітополь.

Водій місцевої маршрутки побачивши документ військового, сказав йому: «Як ви за***ли зі своїми посвідченнями! Іди нах*** звідси!».

А вже суботу, 7 серпня, одеський активіст Дем'ян Ганул розповів, що маршрутника знайшли і провели з ним «виховну бесіду, після якої йому стало соромно і він позеленів».

«Тепер його буде легко впізнати. Це маленький урок для кожного хто надає послуги - захисників України слід поважати», - зазначив активіст.

Також Ганул пообіцяв, що водій більше не буде працювати в сфері обслуговування.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гоблінам пасує зелене
Відповісти
У даному випадку неправильно поводили себе, як водій маршрутного автобусу так і цей неадекватний Дем'ян Ганул. Якщо кожний таким чином розпочнемо з'ясовувати між собою стосунки, то рано чи пізно ці розбірки закінчуться поножовщиною, розстрілом або підривом гранатами один одного. Атошники з'ясовуйте свої питання подалі від людей, наприклад: у полі, в лісі, на полігоні чи на ділянці, обладнаній для стрільби і ще раз пишу без залучення сторонніх осіб. А то цей вчинок з боку неадекватних АТО/ООС, можна порівняти з понтами (хвастощами або зарозумілістю).
Відповісти
ПНХ, засранець.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні