Яким чотирьом знакам зодіаку сьогодні не пощастить

0
1
Яким чотирьом знакам зодіаку сьогодні не пощастить
На тижні з 9 серпня чотирьом знакам зодіаку варто бути пильними та уважними: Дівам можуть запропонувати невигідні проєкти, Леви можуть раптово витратити усі гроші, а Козерогів, ймовірно, спіткатимуть провокації. Водночас Водолії можуть на тижні розчаруватися у людях.

Про це повідомляє "OBOZREVATEL".

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка розповіла, кому не пощастить до 15 серпня. Яким знакам зодіаку варто бути напоготові, читайте далі.

Лев

Гроші інколи закінчуються у найнесподіваніший момент, коли ви їх найбільше потребуєте. Тому цього тижня будьте особливо уважними до витрат і до безпеки, зберігайте свої кошти у надійному місці і ховайте їх навіть від себе.

Діва

Вам пропонуватимуть досить заманливі проєкти, але будьте особливо уважні, адже за ними можуть ховатися не зовсім чесні наміри, подекуди навіть злочинні. Краще відійти і спостерігати за цим усім збоку, щоб не нарватися на шахраїв.

Козеріг

Можливі складності у контактах, особливо з жіноцтвом, тому потрібно бути особливо уважними, не піддаватися на провокації, бути толерантними. Втім, в деяких випадках варто і розірвати стосунки, якщо вони приносять лише проблеми та скандали.

Водолій

Ви ніби ховаєтесь від людей і від життя, бо вони вас більше розчаровують, ніж надихають. А може ви занадто на них покладаєтесь, не берете відповідальність на себе, а потім розчаровуєтесь, бо вони не відповідають вашим вимогам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні